fbpx

Življenje 2.0

Učite se na mojih napakah in ne na svojih!

Predstavitev programa

6 delavnic po 2 uri vsaka. Vsaka delavnica ima svojo temo in svoj namen. Teme so predstavljene spodaj. Po opravljenih vseh delavnicah vam zagotavljam življenje 2.0. Nadgradnjo na najnovejši življenjski program. Neverjetna konkurenčna prednost za udobnejše življenje!

Finančno opismenovanje

Denar, krediti, obrestne mere, investicije, sredstva, obveznosti do virov sredstev, vrednostni papirji, nepremičnine itd. so pojmi, ki jih odrasla oseba srečuje vsak dan. Za stabilno finančno stanje je poznavanje navedenih pojmov in njihovih zakonitosti neobhodno. Izobraževalne institucije pa še naprej ignorirajo to dejstvo. Zato je dodatno izobraževanje na tem področju odlična priložnost za osebni napredek in zagotovljeno finančno stabilnost v prihodnosti.

Karierno Usmerjanje

Časi so se spremenili. Diploma danes za mnoge delodajalce ni več pomembna. Pomembne so druge stvari. A mladim tega nihče ne razloži. Že pred zaključkom študija je treba odgovoriti na ključna vprašanja in začeti s predpripravo za vstop na trg delovne sile. Treba je izstopati, biti delovno aktiven, se mrežiti in ustvarjati odnose z prihodnjimi delodajalci. Treba je razumeti kaj delodajalci iščejo in kako jim lahko vi prinesete največjo dodatno vrednost. Zakaj? Zato, ker lahko tako preskočite 5-10 let kariernega napredka. Tako sem tudi sam sem postal direktor pri 22. letih.

Razumevanje gospodarstva

Včasih je treba razumeti širšo sliko, da bi lahko pravočasno videl priložnosti in nevarnosti, ki prežijo na nas v moderni ekonomiji. Zato je razumevanje osnov makroekonomije neobhodno za vse vas, ki želite razumeti kaj se dogaja okoli vas in posledično uporabiti te informacije sebi v prid. Kaj je sploh BDP in kaj so njegove ključne komponente ter zakonitosti? Kakšno vlogo imamo posamezniki in država v ekonomiji? Kako lahko politika vpliva na gospodarstvo? Vse to in več so vprašanja, na katera vam bom odgovoril.

Manegiranje stresa

Prehod iz študenta v delovno aktivno osebo predstavlja za posameznika zelo stresno življenjsko obdobje polno sprememb. Prav tako izjemne karierne poti s seboj prinesejo veliko odrekanja in stresa. Za nemoteno delovanje in srečno življenje je zato treba nujno razviti mehanizme za uravnavanje stresa. Kot nekdo, ki je to izkusil na lastni koži in uspešno prebrodil obdobje izgorelosti, vam bom dal ključne vpoglede v to, kako se izogniti izgorelosti in kako se pravilno spoprijeti s stresom ter razviti zdravo razmerje med delom in življenjem.

Podjetniško usmerjanje

Za vse vas, ki razmišljate o podjetništvu. Poskrbel bom da boste razumeli, da podjetništvo ni služba, temveč je to način življenja. Predstavi vam bom pluse in zelo pomembno tudi slabosti take karierne poti. Dobili boste jasna navodila in primere dobre prakse, kako postaviti podjetje iz 0. Delil bom ogromno lastnih izkušenj in lekcij. Najbolj zagnanim pa bom ponudil tudi osebno mentorstvo. Eden izmed mojih osebnih mentorirancev danes pri rosnih 19. letih služi več kot 20.000€ na mesec. Če ste dovolj pridni in zagnani ste to lahko tudi vi ali vaš otrok.

Emocionalna stabilnost

Za doseganje vrhunskih kariernih rezultatov in nasploh za ugodnejše življenje je emocionalna stabilnost neizogibna. Če želite biti uspešni v življenju, morate razviti mehanizme za kontroliranje vaših čustev. Oseba, ki se ukvarja samo s seboj, svojo depresijo in negativizmom, bo vso energijo porabila ravno za to.  Zato bo težko kaj več ustvarila v življenju. Emocionalna stabilnost pa vam je tudi neobhodna komponenta za zdrave odnose s starši, partnerji in prijatelji.

O izvedbi delavnic

Podatke o izvedbi boste prijeli naknadno, ko bo prijavljeno zadostno število oseb a najkasneje 30 dni po oddaji naročila in plačilu. Ko se zbere zadostno število oseb, se bomo skupaj dogovori o urniku izvedbe delavnic tako, da bo vsem ustrezalo. Trenutne lokacije izvedbe sta Kamnik in Ljubljana. Če se pokaže zanimanje tudi za ostale kraje bomo odprli tudi nove lokacije. Možno je sodelovati tudi preko Zooma. Skupina običajno zajema do največ 15 ljudi. Plačilni pogoji so 50 % takoj in 50 % pred zaključkom zadnje delavnice. Možno se je dogovoriti tudi za popust za otroke iz iste družine. Po oddanem naročilu boste prijeli potrditveni email z navodili za nakazilo. Šele po opravljenem nakazilu prve polovice plačila se bo vaše naročilo veljalo za potrjeno in pravočasno boste prejeli nadaljnje informacije o izvedbi.

ŽIVLJENJE 2.0 RAZPRODANI VSI TERMINI!

Zaradi velikega zanimanja za program ŽIVLJENJE 2.0 trenutno ni prostih mest. Pustite mi vaš E-mail naslov in obveščeni boste o novih terminih izvedbe in morebitnih sprostitvah prostih mest po posebnih pogojih. Načeloma se tudi novi termini razpordajo v parih dnevih zato je mailing lista praktično edini način, da dobite svojo možnost. Kdor prvi pride prvi melje…

Moj mentoriranec - Žan

Od dijaka do študenta, ki mesečno s spletno prodajo zasluži več 10 tisoč evrov na mesec. Žan poseduje res neverjetni talent za podjetništvo. Spoznala sva se pri njegovih 17 letih. Danes jih šteje 19 in z veliko lastnega truda, zagnanosti in odrekanja se danes lahko pohvali z res neverjetnimi rezultati. Vesel sem, da sem lahko bil in še vedno sem del Žanove zgodbe.